Jönköping
Lämna feedback

Den Småländska Kolonin

À la carte

 • Den Småländska Kolonin hos Kyparn.se
 • Den Småländska Kolonin hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Tis-Tors:
  18:00 - --:--
  Fre:
  16:00 - 01:00
  Lör:
  18:00 - 01:00
 • Kontakt

  036-712222

  Kyrkogatan 4

  55316 Jönköping

  Kontakta
 • Hitta hit

I en av Jönköpings mest anrika byggnader finns Den Småländska Kolonin. En krog som ryms innanför en fasad med kombinationen småländskt vita knutar och klassificerande pilastrar. Utanför är den ständigt växande staden en urban länk till d...

I en av Jönköpings mest anrika byggnader finns Den Småländska Kolonin. En krog som ryms innanför en fasad med kombinationen småländskt vita knutar och klassificerande pilastrar. Utanför är den ständigt växande staden en urban länk till det förflutna. Idag är huset ett av få exempel som finns kvar från den tidiga förstadsbebyggelsen på väster i Jönköping.

Här har väggarna alltid spridit förväntan i luften. Och det gäller mer än någonsin idag. Den Småländska Kolonin är en plats för möten mellan olika typer av människor och intryck men framförallt smakfull mat och dryck. Vi är en liten koloni med ett stillsamt och stort hjärta för fantastiska smakupplevelser och råvaror av allra högsta kvalitet. Kryddorna är stark personlighet, hängivenhet och envishet i allt vi gör.

Du är alltid välkommen till oss.