Jönköping
Lämna feedback

Kurorten Mösseberg

Hotell

  • Kurorten Mösseberg hos Kyparn.se
  • Kurorten Mösseberg hos Kyparn.se

En vistelse på Kurorten Mösseberg är en resa i tiden. Ända sedan 1867 har vårt hotell varit en plats för rekreation och inspiration. Som gäst hos oss blir du en del av en exklusiv, historisk skara – här har celebriteter sökt sin tillflyk...

En vistelse på Kurorten Mösseberg är en resa i tiden. Ända sedan 1867 har vårt hotell varit en plats för rekreation och inspiration. Som gäst hos oss blir du en del av en exklusiv, historisk skara – här har celebriteter sökt sin tillflykt under mer än ett sekel.

Hos oss kan du lätt skapa din egen privata oas i samband med affärsresan, konferensen eller utflykten. Alla våra rum har utsikt över den vackra, fridfulla Mössebergsparken och rumsinteriörerna är bibehållna i sin ursprungliga, klassiska stil. Några av dem är nyrenoverade enligt vår Cittaslow-filosofi, där interiören är skapad med naturliga material och med detaljer som vi hämtat från vår omgivning här på Falbygden.

I paketen ingår morgonrock (i vissa paket även badtofflor) och du når vår gemytliga SPA-avdelning genom en kort inomhuspromenad. Frukost liksom lunch serveras i vår anrika restaurang och du kan avnjuta kaffe med avec i våra unika jugendsalonger – eller varför inte djupt nedsjunken i fåtöljen framför elden i vår mysiga foajé.